search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Η Nike «έκοψε» τη Σαράποβα

08.03.2016 09:25
Ο κορωνοϊός δεν πτοεί την Σαράποβα: Πώς γυμνάζει το καλλίγραμμο κορμί της με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Φλόριντα (Photo/Video) - Media

Η Nike αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τη Μαρία Σαράποβα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ντόπινγκ της Ρωσίδας.

 

Η Nike αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τη Μαρία Σαράποβα μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση ντόπινγκ της Ρωσίδας.

Νιώθουμε λύπη και έκπληξη για τα νέα σχετικά με τη Μαρία Σαράποβα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. «Αποφασίσαμε να διακόψουμε τη σχέση μας με τη Μαρία όσο συνεχίζεται η έρευνα. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση».

Η Nike είναι μία από τις (πολλές) εταιρίες-κολοσσούς που συνεργάζονται με την 28χρονη τενίστρια, η οποία χθες ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στην ουσία Meldonium

Λέγεται ότι το 2010 υπέγραψε οκταετή επέκταση συμβολαίου, που θα της επέφερε 70 εκ. δολάρια!

Σύμφωνα με το Forbes, η Μάσα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο για 11η σερί χρονιά, με κέρδη ύψους 29,7 εκ. δολαρίων το 2015. Πέρα από την Nike, έχει  συμβόλαια, μεταξύ άλλων, με τη Head, την Avon, την Evian, την Porsche και την Tag Heuer.

Από το 2012 έχει και τη δική της εταιρία ζαχαρωτών, τη Sugarpova, ενώ στο Facebook ξεπερνάει σε θαυμαστές ακόμα και τους Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ.

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:59