search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:53
MENU CLOSE

Νέο απίστευτο περιστατικό στην United Airlines: Έδιωξε ζευγάρι που πήγαινε στο γάμο του

18.04.2017 07:01
Νέο απίστευτο περιστατικό στην United Airlines: Έδιωξε ζευγάρι που πήγαινε στο γάμο του - Media

Δεν πέρασε ούτε εβδομάδα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο και η είδηση με το προσωπικό των αερογραμμών United Ailines να απομακρύνει από τη θέση του δια της βίας επιβάτη εξαιτίας… overbooking και ακόμα έναν νέο περιστατικό με την συγκεκριμένη εταιρεία έρχεται να προστεθεί στις καταστροφικές δημόσιες σχέσεις των τελευταίων ημερών.

Αυτή τη φορά, «θύμα» των αερογραμμών ήταν ένα ζευγάρι το οποίο επρόκειτο να πετάξει από το Χιούστον στην Κόστα Ρίκα για να… παντρευτεί.

Όπως αναφέρουν ο Μίκαελ Χολ και η Άμπερ Μάξγουελ, όταν ανέβηκαν στο αεροπλάνο βρήκαν έναν άλλο επιβάτη να κοιμάται στη μία από τις δύο θέσεις τους. Οι ίδιοι προτίμησαν να μην τον ξυπνήσουν και κάθισαν σε διαφορετικές θέσει, λίγες σειρές πιο μπροστά.

Τότε, οι αεροσυνοδοί τους ζήτησαν να επιστρέψουν στις αρχικές τους θέσεις, πράγμα που έκαναν. Ωστόσο, λίγο αργότερα το προσωπικό του αεροσκάφους τους ανάγκασε να εγκαταλείψουν το αεροπλάνο καθότι αποτελούσα… πρόβλημα για την ασφαλή διεξαγωγή της πτήσης και την ασφάλεια των υπολοίπων επιβατών. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:26