search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18
MENU CLOSE

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θα σέβεστε!

07.05.2017 19:30
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θα σέβεστε! - Media

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος από το τμήμα βόλεϊ στέλνοντας το μήνυμα της: «θα σέβεστε»!  

 

Ο συγκλονιστικός Αμαράλ Ντάντε έκανε πάρτι και οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο 3ο σερί πρωτάθλημα βόλεϊ με το 1-3 επί του Ολυμπιακού στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη.

Με 25-14 πήρε το σετ-πρωτάθλημα!

Και όμως εκεί που όλοι τον είχαν ξεγραμμένο, ο «δικέφαλος του βορρά» έβγαλε αυτή την περιβόητη καρδιά του πρωταθλητή. Με τον Ντάντε να πραγματοποιεί μαγική εμφάνιση και τον Τακουρίδη να παίζει το ματς της ζωής του, κατάφερε να κάνει αυτό που για πολλούς φάνταζε αδύνατο, ειδικά μετά και την απουσία του Σέρβου διαγώνιου. Επικράτησε με 3-1 (22-25, 25-21, 22-25, 14-25) και κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Το τρίτο που σίγουρα είναι πιο γλυκό επειδή κατακτήθηκε μέσα στο κατάμεστο Ρέντη επί του Ολυμπιακού και σίγουρα το πιο δύσκολο με δεδομένα τα προβλήματα που υπήρξαν και τα οποία ξεπεράστηκαν επειδή αυτή η ομάδα έβγαλε ψυχή.

Απέναντί τους οι Θεσσαλονικείς βρήκαν μια ομάδα που φάνταζε ανίκητη στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος. Μια ομάδα χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, που είχε κατακτήσει το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ και που έχοντας παίξει με την πλάτη στον τοίχο, κατάφερε να ανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Στα δύσκολα όμως ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων. Με τον Αγκάμεζ σκιά του εαυτού του, να μην μπορεί να κατακτήσει πρωτάθλημα στην χώρα μας, με τον Τσούπκοβιτς μαύρη τρύπα και τον Κοκκινάκη κάκιστο, δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό του και ειδικά στο τέταρτο σετ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια.

Η ΠΑΕ έδωσε συγχαρητήρια μέσω twitter, γράφοντας «Ναι ρε ΠΑΟΚ. Θα σέβεστε»!

Πηγή: gazzetta.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18