search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23
MENU CLOSE

Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται η 22χρονη που πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο (Photos)

25.04.2018 11:53
Σε βαθμό κακουργήματος διώκεται η 22χρονη που πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο (Photos) - Media

Κατάφερε να περάσει απαρατήρητη την εγκυμοσύνη της, να έχει μία φυσιολογικότατη ζωή με τους φίλους της καθ’ όλη τη διάρκεια της κύησης, να γεννήσει μόνη της το μωρό της στην μπανιέρα του σπιτιού της και ύστερα να το πετάξει στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας που διέμενε και να το αφήσει εκεί, να σβήσει αβοήθητο.

Σε βάρος της 22χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κακούργημα από τον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Επίσης ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα, χθες το απόγευμα, της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση, καθώς η ίδια η κατηγορουμένη νοσηλεύεται σε γυναικολογική κλινική.

Η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 22χρονης, ώστε μετά τη θεραπεία της να λογοδοτήσει για την πράξη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορουμένη φέρεται να ομολόγησε πως γέννησε μόνη της το μωρό και ότι αμέσως μετά, το πέταξε στον ακάλυπτο, φοβούμενη μήπως γυρίσει από τη δουλειά η μητέρα της και αντιληφθεί τι συνέβη, καθώς δεν είχε πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη της, που μπορούσε να κρύψει, λόγω των περιττών κιλών που είχε.

Το βρέφος φαίνεται να έπεσε σε ένα δίκτυ-τέντα που υπήρχε στον ακάλυπτο και να πέθανε 12 ώρες μετά, από ασιτία και έλλειψη φροντίδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:23