search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06
MENU CLOSE

«Ελ. Βενιζέλος»: Του έκλεψαν την τσάντα και για να παρηγορηθεί αγόρασε λαχνό – Κέρδισε μισό εκατομμύριο

17.09.2018 11:28
Αυτό είναι το πιο απειλητικό σημάδι ότι η καρδιά μας κινδυνεύει - Media

 

Τύχη βουνό μέσα στην ατυχία του είχε ο μεγάλος τυχερός του Λαϊκού Λαχείου από τη Λάρισα, που κέρδισε 465.900 ευρώ με ένα τρίδυμο λαχνό.

Το οικογενειακό ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον τυχερό παίκτη, καθώς λίγο πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με πτήση για Θεσσαλονίκη, τους έκλεψαν μία τσάντα με τα διαβατήριά τους.

Αφού ολοκληρώθηκε η ταλαιπωρία τους και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, η μόνη διαθέσιμη πτήση για Θεσσαλονίκη ήταν με ενδιάμεση στάση στο Ελ. Βενιζέλος.

Έτσι, βρέθηκαν από «σπόντα» για λίγο στην Αθήνα, η αποδείχτηκε τυχερή για τον Λαρισαίο παίκτη. Περιμένοντας την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο ο τυχερός αγόρασε ένα τρίδυμο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου, αν και πάντα συνήθιζε να αγοράζει από συγκεκριμένο λαχειοπώλη στη Λάρισα.

Μετά από λίγες ημέρες και ενώ ήταν έξω με φίλους συνάντησε τον λαχειοπώλη και θυμήθηκε τον λαχνό που είχε ήδη αγοράσει. Του ζήτησε να τον ελέγξει και όταν έμαθε το ποσό που κέρδιζε δεν πίστευε στα αυτιά του!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06