search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:25
MENU CLOSE

Κι ο ΠΑΟΚ, το βιολί του

19.01.2019 19:41
Κι ο ΠΑΟΚ, το βιολί του - Media

 

Τι κι αν ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς δεν έχει μπει ακόμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ; Τι κι αν είχε μάθει ότι το Ολυμπιακός συνεχίζει το κυνήγι του; Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι ασταμάτητη φέτος, κάτι που κατάλαβε κι ο Πανιώνιος που έχασε με συνοπτικές διαδικασίες (3-0).

Ο Μπίσεσβαρ είχε μόλις βάλει την υπογραφή του στην ανανέωση του συμβολαίου του, και φρόντισε να βάλει τη «τζίφρα» του στον αγώνα πρωταθλήματος με τους «κυανέρυθρους» αφού ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό και κέρδισε την αποβολή του Μακρύλλου στο 40’.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0 αφού στο μακρινό σουτ του Βιερϊνια, ο γκολκίπερ του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Τυπική διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Σακχόφ απλά σφράγισε το απίστευτο αήττητο σερί των 16 αγώνων πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ με τον εντυπωσιακό εξής απολογισμό: 15 νίκες, 1 ισοπαλία, 44 βαθμοί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30