search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:56
MENU CLOSE

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που λέει στο λαό την αλήθεια

05.05.2019 12:01
Κουτσούμπας: Να επιστρέψουν στην Αθήνα τα μάρμαρα του Παρθενώνα - Media

 

Ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα hellasjournal.com, ερωτηθείς για το διακύβευμα των πολλαπλών εκλογικών μαχών, απάντησε “καλούμε τον κόσμο να πάει σε όλες τις κάλπες με ενιαίο κριτήριο. ‘Αλλωστε η ΕΕ είναι αυτή που σχεδιάζει, η κυβέρνηση υλοποιεί και η τοπική διοίκηση εξειδικεύει την αντιλαϊκή πολιτική που βιώνουμε όλοι. ‘Αρα, υπάρχουν τρεις κάλπες και μια επιλογή: Να απορριφθεί αυτή η πολιτική με την ενίσχυση του ΚΚΕ και της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.

Είπε ότι στόχος του κόμματος είναι ” να εκφραστεί σε όλες τις κάλπες το κλίμα πλατιάς συμπόρευσης με το ΚΚΕ, που υπάρχει, να στείλει ο λαός μας αγωνιστικό, αισιόδοξο μήνυμα σε όλους τους λαούς της Ευρώπης”, υπογραμμίζοντας, επίσης, “καλούμε κάθε προοδευτικό άνθρωπο, που ανησυχεί από την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού να στηρίξει το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που τα βάζει με το σύστημα που γεννά και θρέφει τον φασισμό, να το αναδείξει στην τρίτη θέση γκρεμίζοντας από εκεί τη ναζιστική-εγκληματική Χρυσή Αυγή”.

Επισήμανε ως ένα επιπλέον λόγο ενίσχυσης του ΚΚΕ το οτι “είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που λέει στο λαό την αλήθεια και για τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, κόντρα στις δυνάμεις του εφησυχασμού, του ευρωατλαντισμού, της υποταγής των λαϊκών συμφερόντων σε αλλότρια συμφέροντα”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:53