06/08/2020 10:23:50

Θεοδωρικάκος: Τα σύνορά μας φυλάσσονται δυνατά - Είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ

Θεοδωρικάκος: Τα σύνορά μας φυλάσσονται δυνατά - Είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ - Media

 

Τα σύνορά μας φυλάσσονται πάρα πολύ δυνατά. Όλοι οι Έλληνες είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛΑΣ, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο του Μοσχάτου.

Όλοι οι Έλληνες στηρίζουν θερμά την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να κλείσει τα σύνορα στον Έβρο και στα νησιά μπροστά στην απειλή εισβολής παράνομων μεταναστών, υπό την καθοδήγηση του καθεστώτος της Τουρκίας, τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών υπογραμμίζοντας: «Όλοι οι Έλληνες είμαστε δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας σε αυτή την πολύ κρίσιμη εθνική αποστολή που επιτελούν».

Ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε το δημαρχείο Μοσχάτου - Ταύρου, όπου συζήτησε με τον δήμαρχο Ανδρέα Ευθυμίου και το Δημοτικό Συμβούλιο τα προβλήματα της περιοχής και ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τα εξής έργα:

* Την κατασκευή νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Μοσχάτου

* Την κατασκευή κλειστού γηπέδου - προπονητηρίου στο χώρο του μπάσκετ

* Την καταβολή οικονομικής ενίσχυσης για τις μελέτες που αφορούν την αντιπυρική προστασία των σχολείων του δήμου

* Την αγορά απορριμματοφόρου

* Την ολοκλήρωση των έργων στους παιδικούς σταθμούς.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε ότι εξετάζεται τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος των αυθαίρετων αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρη τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.