08/07/2020 16:08:53

Ήρωας ετών 15, βούτηξε σε κανάλι για να σώσει ένα μωρό που πνιγόταν

Ήρωας ετών 15, βούτηξε σε κανάλι για να σώσει ένα μωρό που πνιγόταν  - Media

 

O Ryley Ferguson είναι ένας καθημερινός έφηβος δεκαπέντε ετών. Λίγες ώρες πριν έκανε μια πράξη που τον έχρισε «φύλακα άγγελο» και έγινε ο ήρωας της περιοχής του. Βούτηξε σε ένα κανάλι με νερό για να σώσει ένα μωρό 15 μηνών που είχε πέσει μέσα και πνιγόταν.
Όλα ξεκίνησαν όταν το μωρό που έπαιζε στον κήπο του σπιτιού του κατάφερε να περάσει κάτω από την ξύλινη πόρτα δίχως να το αντιληφθεί η μητέρα του που και εκείνη βρισκόταν στον κήπο. Το μωρό μπουσούλησε και έφτασε στο πεζοδρόμιο όπου από εκεί ξεκινούσε η όχθη ενός καναλιού. Άλλο ένα ασταθές βήμα και το μωρό έπεσε μέσα. 
Ο Ryley έτυχε να περνάει εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι γιατί είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του σε δευτερόλεπτα. Δεν το πολυσκέφτηκε. Φώναξε δυνατά ότι ένα μωρό έπεσε στο κανάλι και βούτηξε μέσα να το σώσει. Όπως και τελικά έκανε.
Η μαμά του μικρούλη που άκουσε τη φωνή του 15χρονου έξω από το σπίτι της και όσο και εάν αναζήτησε το μωρό της δεν το βρήκε να παίζει στον κήπο, βγήκε τρομαγμένη έξω όπου είδε τον Ryley, βρεγμένο να σκαρφαλώνει στην όχθη του καναλιού και να βγαίνει έξω κρατώντας στην αγκαλιά του, το παιδί της. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.