search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για «Το Ποντίκι»

13.11.2013 22:00
Νέα δημοσκόπηση της Pulse RC για «Το Ποντίκι» - Media

Σήμερα Πέμπτη 14.11.2013 «Το Ποντίκι» δημοσιεύει μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία καταγράφει, στην πρόθεση ψήφου, προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της Ν.Δ., ενώ αναδεικνύει ενδιαφέροντα ευρήματα για τη δημοσκοπική πορεία της Χ. Α.

Σήμερα Πέμπτη 14.11.2013 «Το Ποντίκι» δημοσιεύει μια πολύ ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία καταγράφει, στην πρόθεση ψήφου, προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 0,5% έναντι της Ν.Δ., ενώ αναδεικνύει ενδιαφέροντα ευρήματα και για τη δημοσκοπική πορεία της Χρυσής Αυγής.



 
Κατά τα άλλα:
 
● Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά ο Αλέξης Τσίπρας κερδίζει έδαφος.
 
● Τέλος, η δημοσκόπηση αυτή της Pulse RC, την οποία θα διαβάσετε αύριο ολόκληρη στο «Ποντίκι», διερευνά τόσο την προτίμηση των πολιτών για τον χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, όσο και την άποψή τους για την κατάληξη της διαπραγμάτευσης μεταξύ κυβέρνησης και τρόικας και τη λήψη νέων οικονομικών μέτρων: ποια πλευρά θα υποχωρήσει και τι θα σημάνει αυτό για την τσέπη μας;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04