search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Χρυσή Αυγή, μαφία και θύλακοι στον στρατό

20.08.2014 21:00
oldphotosxa1408558739.jpg

Η μαφιόζικη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στην Καρδαμύλη, με τις έρευνες της αστυνομί­ας να στρέφονται στα αδίστακτα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος, αποκάλυψε τους θυλάκους της νεοναζιστικής οργά­νωσης στις τάξεις του ελληνικού στρατού.

Η μαφιόζικη δολοφονία των δύο χρυσαυγιτών στην Καρδαμύλη, με τις έρευνες της αστυνομί­ας να στρέφονται στα αδίστακτα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος, αποκάλυψε τους θυ­λάκους της νεοναζιστικής οργά­νωσης στις τάξεις του ελληνικού στρατού.
 
Μάλιστα το ένα από τα δύο θύ­ματα, ο 25χρονος επαγγελματί­ας οπλίτης του Στρατού Ξηράς, ο οποίος υπηρετούσε στη Σάμο, δεν έκρυβε τα φιλοχουντικά του αι­σθήματα ούτε στα μέσα κοινωνι­κής δικτύωσης.
 
Στη φωτογραφία – ντοκουμέ­ντο, που αποκαλύπτει σήμερα το «Π», ο 25χρονος ΕΠΟΠ, ο οποίος δεν είχε διστάσει να αναρτήσει τον ύμνο της χούντας των συ­νταγματαρχών στο προφίλ τού επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, απειλούσε με «στρατιωτικό πραξικόπημα» στην περίπτωση που η Αριστερά αναλάμβανε κά­ποτε τη διακυβέρνηση της χώ­ρας…
 
Ο Δ. Παπαδημούλης δεν θέλη­σε τότε να απαντήσει στις προ­κλήσεις του άγρια δολοφονηθέντος χρυσαυγίτη ΕΠΟΠ, ενώ λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του διπλού εγκλήματος στην Καρδαμύλη με νέα ανάρτηση στο προ­σωπικό του προφίλ στο Facebook ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. την άμεση εξιχνίαση του άγριου φονικού, γράφοντας: «Οι ένοχοι για τη δολοφονία των δύο ναζί στη Μάνη πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμιά ανοχή στη “μαφία” και τη δολοφο­νική βία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:23