Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Κρατούσε αγκαλιά το μωράκι της και λογομαχούσε, αλλά φαίνεται ότι την εμπόδιζε και ήθελε να έχει και τα 2 χέρια ελεύθερα για να πλακωθεί.
Οι δυο γυναίκες λογομαχούσαν έντονα στη μέση του πεζοδρομίου. Η μια από αυτές κρατάει στην αγκαλιά της ένα μικρό κοριτσάκι. Είναι σχεδόν μωράκι. Οι δυο γυναίκες ανταλλάσουν βρισιές και διαπληκτίζονται.

Κάποια στιγμή και ενώ έχει συγκεντρωθεί και κόσμος, η μια από αυτές χτυπάει τη γυναίκα με το μωρό. Εκείνη αντί να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να σκεφτεί ότι κρατάει ενα μωράκι στην αγκαλιά της που μπορεί να το πετύχει κάποιο αδέσποτο χτύπημα, και να κάνει πίσω, το πετάει σαν να κρατάει σακούλα και παίρνει θέση μάχης.

Το μωράκι πέφτει στις πλάκες του πεζοδρομίου με το κεφάλι, η μητέρα του όμως, δεν του δίνει καμία σημασία. Δεν την ενδιαφέρει εάν χτύπησε το μωράκι της. Εκείνο που τη νοιάζει είναι να καταφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα χτυπήματα στην άλλη γυναίκα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.