search
ΔΕΥΤΕΡΑ 21.07.2025 15:30
MENU CLOSE

«Κατά μάνα, κατά κύρη» και στην απιστία…

27.10.2016 17:37
Απιστία: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του... απατημένου - Media
 
Για όσους δεν το γνωρίζουν, το σάιτ Illicit Encounters είναι ένας ιστοχώρος γνωριμιών ο οποίος διευκολύνει την… απιστία. Ως ειδικοί, λοιπόν, στο ζήτημα των εξωσυζυγικών σχέσεων οι δημιουργοί του σάιτ ζήτησαν από 1.000 χρήστες των υπηρεσιών τους (500 άνδρες και 500 γυναίκες) να τους απαντήσουν για τους λόγους που τους σπρώχνουν προς την απιστία.
 
Το πρώτο εντυπωσιακό συμπέρασμα είναι ότι το 71% των γυναικών με εξωσυζυγικές σχέσεις προέρχεται από οικογένειες που και οι μητέρες είχαν απατήσεις τους συζύγους τους, ενώ μόνο το 45% των «άπιστων» ανδρών είχε πατεράδες που επιδίδονταν σε αυτό το «σπορ», ανατρέποντας την κοινή άποψη ότι οι άνδρες παρουσιάζουν «κληρονομικές» τάσεις για απιστία.
 
Επίσης το 66% των γυναικών είπε ότι αισθάνεται ότι έχει την άδεια για να απιστήσει προς το σύζυγό του αφού και οι μητέρες τους έκαναν το ίδιο, ενώ το 86% των ανδρών δήλωσε ότι θα σταματούσε μια εξωσυζυγική σχέση αν οι πατεράδες τους το μάθαιναν και τους ζητούσαν να σταματήσουν.
 
Το μόνο σημείο σύμπτωσης των δύο φύλων είναι στην «ανηθικότητα» της απιστίας: το 83% των γυναικών και το 89% των ανδρών δήλωσε ότι θεωρεί την απιστία «απαράδεκτη και ηθικά εσφαλμένη».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 21.07.2025 15:29