search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 06:22
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Μωρό παραλίγο να πνιγεί σε πισίνα – Η δασκάλα το άφησε από τα μάτια της για 3 λεπτά (Video)

13.11.2020 18:23
Έριξαν σε πισίνα 250 φορές παραπάνω χλώριο με τραγικές συνέπειες από δηλητηρίαση - Media

 

Το περιστατικό το οποίο κόβει την ανάσα είχε τελικά αίσιο τέλος. Οι κάμερες ενός παιδικού σταθμού ολοήμερης φύλαξης κατέγραψαν μια παραλίγο τραγωδία. Οι δασκάλες είχαν βάλει τα παιδάκια σε μια μικρή πισίνα και όταν άφησαν ένα μόνο του για να ντύσουν τα υπόλοιπα, εκείνο γλίστρησε μέσα από την κουλούρα σωσίβιο που φορούσε και βούλιαξε στα νερά. 
Τα λεπτά περνούσαν δραματικά. Η κάμερα κατέγραφε το 10 μηνών μωρό να πνίγεται ενώ οι δασκάλες δεν το είχαν αντιληφθεί. Το παιδί είχε βουλιάξει και δεν μπορούσε να ανέβει στην επιφάνεια για να αναπνεύσει. 
Χρειάστηκε να περάσουν τρια λεπτά και 30 δευτερόλεπτα μέχρι να αντιληφθούν οι δασκάλες ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν το έβγαλαν το μωράκι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Ένας εργαζόμενος του έκανε τεχνητή αναπνοή και μαλάξεις ενώ σε σύντομο χρόνο έφτασε και το ασθενοφόρο. 
Το μωρό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να το σώσουν αλλά και να σταθεροποιήσουν την κατάσταση του. Ο πατέρας, του μωρού με το όνομα  Fang, είχε δαπανήσει 1.888 γιουάν (230 ευρώ) για να αγοράσει μια ετήσια συνδρομή στον παιδικό σταθμό, ώστε ο νεογέννητος γιος του να μπορεί να πηγαίνει κάθε μέρα και να μαθαίνει να κολυμπά.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34