search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Παφίλης σε Μπογδάνο: «Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος!» (Video)

10.02.2021 09:44
Παφίλης σε Μπογδάνο: «Τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος!» (Video) - Media

 

Ο βουλευτής του Θανάσης Παφίλης απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνο για τις επιθέσεις που δέχεται το ΚΚΕ  λέγοντας του «τι ρουφιάνος, τι Μπογδάνος».

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επαλήλθε, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη βουλη, στην ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, το ΚΚΕ  «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον». 

Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει, ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ υπενθυμίζοντας την περίπτωση της αποκάλυψης ταυτότητα διαδηλωτή από τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, επανάλαβε σηκώνοντας τους τόνους: «Όταν βγαίνει ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου και καταγγέλλει επισήμως ότι αυτός είναι ο τάδε, που φοιτεί εκεί, που είναι αυτό κι αυτό τότε ισχύει αυτό που γράψανε μερικοί: “Τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:06