search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:33
MENU CLOSE

Αστυνομικός σκύλος ορμά και δαγκώνει αστυνόμο σε επεισόδια και… απελευθερώνει διαδηλωτή (Video)

29.03.2021 16:35
policedog-new

Στην Αθήνα μέχρι πριν από λίγα χρόνια είχαμε τον «Λουκάνικο». Ένα σκυλί που σε κάθε μα κάθε διαδήλωση βρισκόταν στην πρώτη γραμμή και όταν έπεφτε ξύλο έμπαινε πάλι πρώτο και έδειχνε στους αστυνομικούς τα δόντια του για να προστατεύσει τους διαδηλωτές.


Ο «Λουκάνικος» πέθανε αφού η υγεία του δεν άντεξε από τα πολλά δακρυγόνα που είχε φάει τόσα χρόνια στις πορείες. Κάτι ανάλογο έγινε και στο βίντεο που θα δείτε, μόνο που εδώ δεν υπάρχει ο Λουκάνικος αλλά ένα σκυλί της αστυνομίας που ορμάει σε… αστυνομικό και απελευθερώνει διαδηλωτή.


Μάλιστα το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς να εξηγούν ότι η συμπεριφορά του σκύλου οφείλεται στη βιαιότητα που έδειξε ο ένας αστυνομικός η οποία ερέθισε το σκυλί και του όρμηξε. Τυχερός από όλη αυτήν την ιστορία ήταν ο διαδηλωτής που κατάφερε να ξεφύγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:32