search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:38
MENU CLOSE

Έχουν «λυσσάξει» οι Τούρκοι: Η Μιλιέτ βλέπει σκάνδαλο επειδή ο Πάιατ φωτογραφήθηκε μέσα σε f-16

20.04.2021 22:18
millyet-new

Το φυσάνε και δεν κρυώνει οι Τούρκοι που δεν μπορούν να χωνέψουν ότι δεν είναι πλέον το χαιδεμένο παιδί Ευρώπης και Αμερικής.

Λίγες ώρες μετά τη φωτογραφία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, μέσα στο κόκπιτ ενός f-16 κατά τη διάρκεια του «Ηνίοχου 21», η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ, στάζει χολή και μιλάει για σκάνδαλο. Μάλιστα κατηγορεί την ελληνική πλευρά ότι παρουσιάζει την Τουρκία ως στόχο στα σενάρια της άσκησης.

Ο τίτλος της Μιλιέτ είναι «Σκανδαλώδης πόζα στο πιλοτήριο» και επιτίθεται και στον Αμερικανό πρέσβη. Και συνεχίζει: «Στη διάρκεια της ημέρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την αεροπορική βάση της Ανδραβίδας, με τον Πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάϊατ δίπλα του. Φορώντας ένα τζάκετ της Πολεμικής Αεροπορίας, ο Μητσοτάκης μίλησε μπροστά από τα γαλλικά Ραφάλ, ενώ ο πρέσβης των ΗΠΑ ανήρτησε φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 14:34