search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:09
MENU CLOSE

Βορίδης για «στροφή» Άδωνι υπέρ της φαρμακευτικής κάνναβης: Δεν σχολιάζω τοποθετήσεις συναδέλφων (Video)

12.05.2021 16:51
Βορίδης: «Μόνιμη βία της Αριστεράς», μεμονωμένη της Αστυνομίας - Media

Δεν φάνηκε και πολύ ικανοποιημένος ο Μάκης Βορίδης από την στροφή 180 μοιρών σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη που έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Ανάπτυξης παραδέχθηκε ότι η Νέα Δημοκρατία έκανε λάθος στη στάση της σχετικά με την φαρμακευτική κάνναβη και επαίνεσε τον Νίκο Καρανίκα για την επιμονή του στο συγκεκριμένο project.

Όλα αυτά φάνηκαν να ενοχλούν τον υπουργό Εσωτερικών, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το αν επιμένει στις απόψεις που είχε διατυπώσει το 2018 περί «ανεξέλεγκτης χρήσης του χασίς», επανέλαβε πως οι θέσεις του είναι σταθερές.

Μάλιστα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση Γεωργιάδη, περιορίστηκε να δηλώσει ότι «η συζήτηση αυτή από μένα είναι ασχολίαστη εγώ σέβομαι και τιμώ τη συλλογικότητα και τις αποφάσεις του υπουργικού συμβουλίου»…

Ειδήσεις σήμερα

Άδωνις για Καρανίκα: «Να αποκρύψω την θετική συμβολή του διότι διαφωνώ μαζί του;»

«Καταφύγιο» ετοιμάζει ο Χαρδαλιάς για τον πρωθυπουργό

Η μυστική αποστολή του Σωτήρη Τσιόδρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:08