search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:57
MENU CLOSE

Μια συνέντευξη που δεν είχε ούτε… του Θεού τη χάρη

13.05.2021 18:49
Theocharis-new

Είσαι υπουργός. Ενδιαφέρεται το BBC για το έργο σου και σε προσκαλεί να παραχωρήσεις συνέντευξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φροντίσεις εσύ και οι συνεργάτες σου να παίξει παντού η συνέντευξη.

Πάμε τώρα πάλι…

Είσαι ο υπουργός τουρισμού (Χάρη Θεοχάρη με λένε) και σε προσκαλεί ένας ραδιοτηλεοπτικός γίγαντας (BBC με λένε) να μιλήσεις για το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμού στην χώρα όπου ο πρωθυπουργός (Κυριάκο Μητσοτάκη με λένε) έχει επενδύσει σχεδόν τα πάντα για την ενδυνάμωση της οικονομικής ζωής της χώρας στο δεύτερο καλοκαίρι της πανδημίας.

Και η συνέντευξη που παραχωρείς δεν παίζει πουθενά. Ούτε εσύ ως ο αρμοδιότερος όλων για τον τουρισμό δεν θα ήθελες να παίζουν παντού τα όσα υποστήριξες για το πολυαναμενόμενο άνοιγμα;

Κάθε εξήγηση δεκτή γιατί, ας μην κρυβόμαστε, στα social media και ειδικά στο Twitter γίνεται πάρτυ με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις που καταγράφηκαν στον «αέρα» του BBC.

Και το Μέγαρο Μαξίμου είναι ιδιαίτερα «ευαίσθητο» το τελευταίο διάστημα με τα όσα σχολιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις επιδόσεις της κυβέρνησης…

Ειδήσεις σήμερα

Εμβολιασμός: Έως το τέλος Ιουνίου η ολοκλήρωση της «Ελευθερίας» στα νησιά

Ο Θάνος Τζήμερος… απειλεί με αποχώρηση από την πολιτική και την αρθρογραφία

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Είμαι προϊόν ενός καλοκαιρινού έρωτα, δεν έχω επαφή με τον πατέρα μου, δεν ξέρω πού είναι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:57