search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:58
MENU CLOSE

Ο Μητσοτάκης προλόγισε και βράβευσε τον Κουρτς

13.05.2021 08:57
kourts_mitsotakis_new

Το «βραβείο ελευθερίας των ΜΜΕ» έλαβε ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, «για τις υπηρεσίες του ως πολιτικός γεφυροποιός».

Τον Κουρτς προλόγισε διαδικτυακά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Η τελετή απονομής έγινε στο πλαίσιο της φετινής «Συνόδου Λούντβιγκ Έρχαρντ», η οποία διοργανώνεται από τον εκδοτικό όμιλο «Weimer Media Group» και θα πραγματοποιήθηκε στα Κινηματογραφικά Στούντιο «Bavaria» στο Μόναχο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στην πολιτική διαδρομή του Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος έγινε Καγκελάριος το 2017 σε ηλικία μόλις 31 ετών και σημείωσε ότι η νεότητα μπορεί πολλές φορές να είναι “κατάρα”, καθώς στην αρχή πολλά ΜΜΕ αλλά και κάποιοι ηγέτες εστίαζαν περισσότερο στο νεαρό της ηλικίας του και λιγότερο στην ουσία.

Έκανε, δε, λόγο μεταξύ άλλων για το “οξύ πνεύμα” και τον “ρεαλισμό” του κ. Κουρτς, ενώ τόνισε και ότι, αν και δεν συμφωνούν πάντα, στο πρόσωπό του βρήκε πάντα έναν πρόθυμο ακροατή και έναν δυναμικό, πειστικό και παθιασμένο υπερασπιστή της χώρας του.

Ειδήσεις σήμερα

Βουλευτές της ΝΔ κατά του νομοσχεδίου για την Συνεπιμέλεια

VIP δείπνο Μπακογιάννη με Βέμπερ, Τουσκ, Γιούνκερ και Ζάεφ

Επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ για αυξημένη φυσική παρουσία βουλευτών στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:52