search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Θανάσης Μαυρίδης για συνέντευξη Θεοχάρη στο BBC: Τα έκανε μαντάρα, κυριολεκτικώς

14.05.2021 17:25
mavridis_new

Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο δημοσιογράφος Θανάσης Μαυρίδης την όχι και τόσο επιτυχημένη συνέντευξη του υπουργού Τουρισμού στην εκπομπή «HARDTalk» του BBC.

Από την πρώτη κιόλας παράγραφο του άρθρου του στο liberal.gr, ο Θ. Μαυρίδης δεν κρύβει την απογοήτευσή του από την εμφάνιση Θεοχάρη στη δημοφιλή και «δύσκολη» εκπομπή, γράφοντας ότι «πήγε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης να δώσει συνέντευξη στο BBC, με αντικειμενικό στόχο να πείσει τους Βρετανούς τουρίστες να έρθουν στην Ελλάδα, και τα έκανε μαντάρα. Κυριολεκτικώς. Ίσως, επειδή έχει μάθει από τα ελληνικά μέσα που οι δημοσιογράφοι χαϊδεύουν την εξουσία. Ίσως, επειδή οι υπουργοί στην Ελλάδα δε συνηθίζουν να δαπανούν ιδιαίτερο χρόνο για να μελετήσουν τα θέματά τους. Η ουσία είναι ότι φάγαμε ήττα στο BBC».

Ο δημοσιογράφος προσθέτει ότι «φανταζόμαστε ότι θα έκανε σημαντικές επαφές στη Μεγάλη Βρετανία, σε μία προσπάθεια να γυρίσει το κλίμα υπέρ ημών. Να πάρει κάτι τις, σώζοντας κάτι από το επερχόμενο καλοκαίρι. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, έδωσε και τη συνέντευξη στο BBC. Όπου; Καλύτερα να μην την είχε δώσει. Καλύτερα να πήγαινε για ψάρεμα, τώρα που ο λοχαγός Χαρδαλιάς το επέτρεψε. Διότι ο κ. Θεοχάρης έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα».

Και καταλήγει σημειώνοντας ότι «η οικονομία είναι ένα σκληρό πεδίο αναμέτρησης. Το δικό μας κέρδος είναι η ζημιά κάποιου άλλου. Οπότε, χρειάζεται σκληρή εργασία για να πετύχει κάποιος ένα αποτέλεσμα. Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Αυτό που έγινε με τον Χάρη Θεοχάρη και το BBC ήταν κακό. Αλλά δε θα βρίσκατε εύκολα κάποιον να το κάνει πολύ διαφορετικά. Κατά πάσα πιθανότητα θα έκανε τα ίδια λάθη. Υπάρχει σοβαρό έλλειμμα στο πολιτικό προσωπικό».

Ειδήσεις σήμερα

Μια συνέντευξη που δεν είχε ούτε… του Θεού τη χάρη

«All You Want Is Greece»: Πώς ανοίγει ο τουρισμός (Videos)

«Άδειασμα» και από Πορτοσάλτε στον Χάρη Θεοχάρη: Πήγε απροετοίμαστος στο BBC (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:35