search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:10
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Ο αδελφός της πάσχει από κλινική κατάθλιψη (Video)

17.05.2021 20:23
james-middleton
Photo: Instagram

Για τη μάχη του με την κλινική κατάθλιψη μίλησε Τζέιμς Μίντλετον, εξιστορώντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα από σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Ο 34χρονος Τζέιμς έχει μιλήσει πολλές φορές για την εμπειρία του με την κλινική κατάθλιψη, καθώς έχει διαγνωστεί εδώ και πάνω από τρία χρόνια.

Μάλιστα, όπως έχει αναφέρει και στο παρελθόν, αυτό που τον βοήθησε περισσότερο στην ανάρρωσή του ήταν οι βόλτες στη φύση, οι αγαπημένοι του σκύλοι, αλλά και η αδερφή του, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η οποία τον στήριξε σε κάθε του βήμα και δεν δίστασε να βρεθεί μαζί του σε συνεδρίες που έκανε με ψυχολόγους.

Με αφορμή την «Εβδομάδα Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία» στη Μ. Βρετανία, ο Τζέιμς μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram, η οποία απεικόνιζε τον ίδιο σε ένα χιονισμένο βουνό, μαζί με τα σκυλιά του.

«Έχουν περάσει ακριβώς 1.255 ημέρες από την ημέρα που διαγνώστηκα με κλινική κατάθλιψη. Δέκα μέρες μετά από την ημέρα που το έμαθα, εξαφανίστηκα. Έβαλα τα σκυλιά μου στο αυτοκίνητο και χωρίς να πω σε κανέναν τίποτα, έφτασα σε ένα άγριο και απομακρυσμένο μέρος στην βορειοδυτική Αγγλία. Φώναξα όσο περισσότερο μπορούσα και ρούφηξα όλα όσα θα μπορούσε να μου δώσει η φύση», έγραψε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Κέιτ Μίντλετον.

Eιδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμοί: Από την Παρασκευή ραντεβού με όλα τα εμβόλια για τους 40 – 44 ετών

Βρετανία: Να μπει η Ελλάδα στην «πράσινη» λίστα, ζητεί ο επικεφαλής του αεροδρομίου Χίθροου

Τα οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο στο βουνό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:07