search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:10
MENU CLOSE

Κανάλια: Σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

18.05.2021 21:52
tiletheasi-new

Στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν τα περισσότερα προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών.

Τα κανάλια κάνουν σχέδια για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ετοιμάζουν τη στρατηγική τους για να κερδίσουν αυξημένα ποσοστά τηλεθέασης.

Οι περισσότεροι τηλεοπτικοί σταθμοί βρίσκονται «διχασμένοι» ανάμεσα σε ριάλιτι και σειρές. Πιο ακριβές κατά 15% αναμένεται να είναι οι τηλεοπτικές σειρές τη νέα σεζόν, όπως υποστηρίζουν πηγές της τηλεοπτικής αγοράς, εξαιτίας του ανταγωνισμού με τις συνδρομητικές πλατφόρμες στο πεδίο της μυθοπλασίας.

Τα σχέδια του ΑΝΤ1

Παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί πως το καλοκαίρι θα γίνει το μεγάλο φινάλε για τις «Άγριες Μέλισσες», πλέον ακούγεται ότι θα συνεχιστούν και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εκτιμάται ότι θα συνεχίσει και στη νέα σεζόν με το «The 2night show», όπως και ο Γιώργος Παπαδάκης με το επιτυχημένο «Καλημέρα Ελλάδα».

Επίσης, γίνεται λόγος για ένα ακόμα πρότζεκτ, το οποίο ενδέχεται να είναι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Ρουκ Ζουκ» ανανέωσε τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ στην απογευματινή ζώνη θα παραμείνει και το «5×5» του Μάρκου Σεφερλή. Ωστόσο, το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου ακούγεται ότι θα ρίξει οριστικά την αυλαία φέτος.

Τι ετοιμάζουν στον ΣΚΑΪ

Οι πρωινές εκπομπές «Σήμερα» (Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου), «Οι Αταίριαστοι» (Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας) και «Ώρα για φαγητό» (Αργυρώ Μπαρμπαρίγου) θα συνεχιστούν και στη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Επίσης, τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά. Η Σία Κοσιώνη και η Εύα Αντωνοπούλου αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με το κανάλι στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, ενώ ο Γιώργος Αυτιάς παραμένει σταθερή αξία αμετακίνητη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Την τιμητική τους θα έχουν τα ριάλιτι «Survivor» και «Big Brother», ενώ ακούγεται ότι ένα ακόμα ριάλιτι του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του καναλιού του Φαλήρου.

Τι θα γίνει στο Star

Ένας νέος κύκλος του GNTM αναμένεται στο Star τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ εκτιμάται ότι θα συνεχιστούν οι «Αλήθειες με τη Ζήνα» (Ζήνα Κουτσελίνη), το «Shopping Star» με τη Βίκυ Καγιά αλλά και ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ποιοι συνεχίζουν στον Alpha

Tην επόμενη σεζόν θα δούμε το «Happy Day» και το «Καλύτερα δε γίνεται!» να συνεχίζουν στον Alpha. Ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» αναμένεται να παραμείνει σταθερός, ενώ το ριάλιτι «The Bachelor» έρχεται με νέο κύκλο. Το κανάλι φέρεται να αποφάσισε να συνεχιστεί η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και αναμένεται να προστεθεί στη ζώνη του prime time η σειρά «Σασμός».

Με «αέρα» Μενεγάκη το Mega

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει επισήμως στο δυναμικό του Mega και θα είναι το πρόσωπο που θα ηγείται του προγράμματός του.

Το μεγάλο κανάλι θα φιλοξενήσει τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Ανδρέα Γεωργίου. Επιπλέον, αναμένεται μια νέα αστυνομική σειρά και η σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του Θοδωρή Παπαδουλάκη.

Οι ενημερωτικές εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Μega», με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, αλλά και τo «Live Νews» του Νίκου Ευαγγελάτου θα συνεχιστούν κανονικά.

Στο Open TV

Στο Οpen ΤV εκτιμάται ότι θα παραμείνει η Κατερίνα Καινούργιου. Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου ακούγεται ότι βρίσκεται σε έντονες συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ. Πάντως, δεν είναι ακόμα τίποτα βέβαιο.

Επίσης, οι «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται να συνεχίσουν ακάθεκτοι και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Eιδήσεις σήμερα:

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα παραμείνει στον ΑΝΤ1

MasterChef: Έξαλλο το twitter με τον Διονύση

Ο Tonis Sfinos στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:09