search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:35
MENU CLOSE

Άκουγε θόρυβο στην κουζίνα και τελικά ήταν ένας πύθωνας 3 μέτρων με 100 δόντια (Photos)

21.05.2021 22:07
fidi-new

Το περιστατικό συνέβη που αλλού; Μα φυσικά στην Αυστραλία όπου είναι δεκάδες καθημερινά τέτοια φαινόμενα μέσα σε σπίτια. Μια οικογένεια άκουγε κάθε βράδυ διάφορους θορύβους από την κουζίνα. Στην αρχή νόμιζαν ότι ήταν διαρρήκτες αλλά όσες φορές ο άνδρας άνοιξε το φως στην κουζίνα για να τους αιφνιδιάσει δεν βρήκε κανέναν.


Μέχρι την περασμένη Τρίτη όπου η οικογένεια καθόταν στο σαλόνι και έβλεπε τηλεόραση. Τότε ξαφνικά ακούστηκαν αυτοί οι παράξενοι θόρυβοι πάλι μέσα από την κουζίνα. Ο άνδρας πετάχτηκε και έτρεξε γρήγορα να ανάψει το φως.
Αυτό που είδε του πάγωσε το αίμα. Όχι δεν ήταν κάποιος κλέφτης αλλά ένας ακόμη πιο επικίνδυνος επισκέπτης. Ένας πύθωνας μήκους 3 μέτρων. Ο άνδρας με ψυχραιμία τηλεφώνησε στο «Brisbane North Snake Catchers» που ειδικεύεται σε παρόμοιες περιπτώσεις «εισβολής» και λίγο αργότερα ο πύθωνας είχε βγει από το σπίτι και είχε αφεθεί στη φύση.

Οι άνδρες που τον έπιασαν είπαν πως ζύγιζε 8 κιλά και είχε περισσότερα από 100 δόντια στο στόμα. Παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είδος δεν είναι δηλητηριώδες θα μπορούσε ένα δάγκωμα του να προκαλέσει τραυματισμό.
Ο λόγος που βρέθηκε το φίδι μέσα στο σπίτι σύμφωνα με τους ειδικούς είναι πως έψαχνε ένα ζεστό μέρος να μείνει αφού η θερμοκρασία στην περιοχή τα βράδια έπεφτε αρκετούς βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο σύζυγος του θύματος στα σενάρια που κυκλοφορούν (Video)

Το «φάντασμα» της Νταϊάνα πλανάται πάνω από το BBC – Θεσμικός τυφώνας πλήττει τη Βρετανία

Meteo: Τι οδήγησε στην καταστροφική πυρκαγιά στον Σχίνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:34