search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:49
MENU CLOSE

Μπέσσυ Αργυράκη: Κάηκε το εξοχικό της στο Αλεποχώρι – «Δεν έμεινε τίποτα» (Video)

21.05.2021 13:02
mpessy-argyraki-new

Την ώρα που η φωτιά στη δυτική Αττική εξακολουθεί να καίει στρέμματα δάσους, καταστρέφοντας στο πέρασμά της περιουσίες ανθρώπων, οι άνδρες της Πυροσβεστικής δίνουν σκληρή μάχη κόντρα στους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή, δυσχεραίνοντας το έργο τους.

Μπορεί να μην υπάρχει -μέχρι στιγμής- επίσημη ανακοίνωση αναφορικά με τον ακριβή αριθμό των σπιτιών που παραδόθηκαν στις φλόγες από τους οικισμούς, όπου πέρασε η φωτιά από Σχίνο μέχρι Αλεποχώρι, ωστόσο πολλοί μόνιμοι κάτοικοι και ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών επισκέπτονται τις περιοχές προκειμένου να δουν από κοντά τις πληγές που άφησε πίσω της η φωτιά.

Μεταξύ αυτών και η τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη που μαζί με τον σύζυγο της διατηρούσαν το δικό τους σπίτι στην περιοχή Άνω Πευκενέας.

«Η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα. Η Πυροσβεστική από το σημείο αυτό δεν πέρασε ποτέ, παρόλο που φρόντισαν να απομακρυνθούν οι κάτοικοι από την περιοχή. Προσπαθώ να δώσω κουράγιο στον άντρα μου. Αυτό το σπίτι ήταν η μεγάλη του αγάπη» είπε μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα

Χαρδαλιάς: Στάχτη πάνω από 40 χιλιάδες στρέμματα στα Γεράνεια Όρη – Τι απάντησε για το 112 (Videos)

Παυλάκης: Δυστυχώς θα υπάρξει και τέταρτο κύμα – Κανείς δεν είναι ασφαλής (Video)

Κατερίνα Λέχου: «Είναι ανεπίτρεπτο να προσβάλλεις έναν άνθρωπο είτε είσαι ο Κουν είτε όχι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:49