search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:29
MENU CLOSE

Ουίλιαμ και Χάρι κατά BBC: «Οι αποτυχίες σας οδήγησαν τη μητέρα μας στην παράνοια και την απομόνωση» (Video)

21.05.2021 12:23
diana-new

Σκληρή επίθεση κατά του BBC εξαπέλυσαν οι γιοι της πριγκίπισσας Νταϊάνα αναφορικά με την περιβόητη συνέντευξη της μητέρας τους στον Μάρτιν Μπασίρ, κατά την οποία -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι «σε αυτόν τον γάμο ήμασταν πολλοί».

«Θέλω να ευχαριστήσω τον λόρδο Ντάισον και την ομάδα του για την έρευνά τους. Χαίρομαι που το BBC αποδέχτηκε πλήρως τα ευρήματα του Λόρδου Ντάισον, τα οποία είναι άκρως ανησυχητικά, ότι οι εργαζόμενοι του BBC είπαν ψέματα και χρησιμοποίησαν ψεύτικα έγγραφα για να αποσπάσουν τη συνέντευξη με τη μητέρα μου.

Χρησιμοποίησαν ανατριχιαστικά και ψευδή στοιχεία για τη Βασιλική Οικογένεια, παίζοντας με τους φόβους της, οδηγώντας της στην παράνοια. Επέδειξαν θλιβερή ανεπάρκεια, ερευνώντας τα παράπονα και τις ανησυχίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Έκαναν υπεκφυγές σχετικά με την κάλυψη από τα Media και κουκούλωσαν όσα γνώριζαν από την εσωτερική τους έρευνα. Η άποψή μου είναι ότι ο τρόπο με τον οποίο απέσπασαν τη συνέντευξη, επηρέασε όσα είπε η μητέρα μου. Η συνέντευξη συνετέλεσε στο να κάνει τη σχέση των γονιών μου ακόμη χειρότερη και από τότε να πληγώσει αμέτρητους ακόμη ανθρώπους.

Προκαλεί απερίγραπτη λύπη να γνωρίζουμε ότι οι αποτυχίες του BBC συνέβαλαν καίρια στον φόβο της, την παράνοια και την απομόνωσή της, έτσι όπως τη θυμάμαι εγώ από τα τελευταία χρόνια που πέρασα μαζί της» είπε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, μιλώντας μπροστά στην κάμερα, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έστειλε μια επιστολή στην οποία ανέφερε ότι η μητέρα του έχασε τη ζωή της εξαιτίας αυτής της συνέντευξης.

Photo by paisleyorguk on CC

Ειδήσεις σήμερα

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο τελευταίος της σύντροφος σπάει τη σιωπή του – Τι λέει για την συνέντευξή της στο BBC (Video)

Ντέμι Λοβάτο: Μετά από «πανσεξουαλική», δηλώνει και «μη δυαδική»

Χώρισε η Κέιτι Χολμς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 17:28