search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:30
MENU CLOSE

«Πύρα» Γιαννάκου κατά Τσιάρα: «Θλιβερά τα όσα είπε – Να δώσει εξηγήσεις ο Γιάννης Λοβέρδος»

21.05.2021 09:59
giannakou_new

Επικριτική απέναντι στον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής η η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Μαριέττα Γιαννάκου.

«Δεν δόθηκε καμία εξήγηση από τον υπουργό και αναρωτιέμαι θα έκανε τις ίδιες παρατηρήσεις για έναν άνδρα;», δήλωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, χαρακτηρίζοντας συνολικά θλιβερά τα όσα είπε ο Κ. Τσιάρας.

Υπενθυμίζεται ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε υποστηρίξει ότι οι ενστάσεις που εξέφρασαν η Μαριέττα Γιαννάκου και η Όλγα Κεφαλογιάννη «προέρχονται από προσωπικά βιώματα».

«Η νομοθέτηση δεν γίνεται με προσωπικά βιώματα και πρέπει να το καταλάβουνε», είχε προσθέσει ο υπουργός Δικαιοσύνης τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου ότι ο κακοποιητής μπορεί να είναι καλός γονιός, δήλωσε ότι εξεπλάγην καθώς τον γνωρίζει και είχε θετική άποψη.

«Μπορεί ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου. Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς», είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της βουλής ο Γιάννης Λοβέρδος..

Παράλληλα, ζήτησε να δώσει ο ίδιος εξηγήσεις καθώς όπως είπε η πρώην υπουργός «κάπου ξέφυγε το πράγμα».

Ειδήσεις σήμερα

Ποιος θα αναλάβει στις ευθύνες της για την μεγάλη πυρκαγιά;

Απορρίμματα: Αντιδράσεις ενάντια στην κατασκευή μεγάλων μονάδων καύσης – Πανελλαδικές κινητοποιήσεις στις 29/5

Εικόνες καταστροφής από την πυρκαγιά στο Σχίνο Κορινθίας-Καμμένα σπίτια, σε απόγνωση οι κάτοικοι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:30