search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:56
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η Lady Gaga: Μουσικός παραγωγός με βίασε στα 19 και με «πέταξε» έγκυο (Video)

23.05.2021 00:34
Lady Gaga: Μέλος της οικογένειάς μου πάλευε με τον κορωνοϊό - Media

Συγκλονιστική είναι η εξομολόγηση της διάσημης ποπ σταρ Lady Gaga στην Όπρα Γουίνφρι για τον βιασμό της σε ηλικία 19 ετών.

«Ήμουν 19 ετών και δούλευα στον χώρο. Ένας παραγωγός μού είπε “βγάλε τα ρούχα σου” και είπα όχι. Κι έφυγα και μου είπαν ότι θα κατέστρεφαν όλη μου τη μουσική. Και δεν σταμάτησαν. Και δεν σταμάτησαν να με ρωτούν και απλά πάγωσα και- και δεν θυμάμαι καν τι συνέβη», εξομολογήθηκε η διάσημη τραγουδίστρια πριν ξεσπάσει σε κλάματα.

«Πρώτα, ένιωσα να πονάω παντού, κατόπιν παρέλυσα. Ήμουν άρρωστη για εβδομάδες και εβδομάδες και εβδομάδες μετά και συνειδητοποίησα ότι ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε, με πέταξε, έγκυο, σε μια γωνιά», πρόσθεσε.

Αρνήθηκε να κατονομάσει αυτόν που τη βίασε

Η Lady Gaga περιέγραψε πως υπέστη «πλήρη ψυχική κατάρρευση και για ένα δυο χρόνια δεν ήταν το ίδιο κορίτσι». Αρνήθηκε, ωστόσο, να κατονομάσει το άτομο εκείνο που τη βίασε, και είπε: «Κατανοώ αυτό το κίνημα #MeToo, κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι νιώθουν πραγματικά άνετα με αυτό και εγώ δεν νιώθω έτσι. Δεν θέλω ούτε καν να αντικρίσω ξανά αυτόν τον άνθρωπο».

Υπέφερε από εμετούς και για μήνες είχε κλειδωθεί σε ένα στούντιο. Επεδίωξε αυτοτραυματισμούς και οι παρενέργειες από την εμπειρία του βιασμού σε συνδυασμό με την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που διέκοψε την έκαναν να υποφέρει. Πηγαίνοντας μετά από χρόνια σε νοσοκομείο για φρικτούς πόνους και αδυναμία στο σώμα της, τελικά την παρέπεμψαν σε ψυχίατρο.

Παραδέχτηκε ότι ο ψυχικός κλονισμός της διήρκεσε για χρόνια και την βασάνιζε ακόμα και στα γυρίσματα του «A Star is Born» το 2019. Όπως τόνισε, η διαδικασία της επούλωσης των τραυμάτων είναι αργή: «Ακόμα κι αν έχω έξι φανταστικούς μήνες, το μόνο που χρειάζεται είναι απλά κάτι να ενεργοποιηθεί μία φορά για να νιώσω άσχημα».

Ειδήσεις σήμερα

Tέλος η αγωνία για τη Lady Gaga: Της επέστρεψαν τα σκυλάκια της

Ορκωμοσία Τζο Μπάιντεν: Η Lady Gaga ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ (Video)

Κρήτη: 13χρονος κατηγορείται ότι βίασε και βιντεοσκόπησε συνομήλική του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 14:45