search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Γλυκά Νερά: Νέα βίντεο με το ύποπτο αυτοκίνητο – Και μια μηχανή

29.05.2021 10:45
glyka-nera-new

Νέα βίντεο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την πορεία ενός ύποπτου σκουρόχρωμου αυτοκινήτου, τα ξημερώματα της 11 Μαΐου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» του Alpha.

Στα βίντεο φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου οχήματος, που στρίβει από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου.

Το βιντεοληπτικό υλικό έστειλε τηλεθεατής στην εκπομπή του Alpha κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Το σκουρόχρωμο αμάξι φαίνεται να ακολουθεί μια μηχανή, που περνάει από το σημείο λίγα λεπτά αργότερα.

Το συγκεκριμένο υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος.

Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Αγγελικής Νικολούλη οι αστυνομικοί, που διενεργούν τις έρευνες, βρίσκονται εν αναμονή στοιχείων που ενδέχεται να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Πηγή: anikolouli.gr

Ειδήσεις σήμερα

Αυτοψία στα Γεράνεια Όρη: Ο Παράδεισος που έγινε στάχτη (Photos/Video)

Χανιά: Ερωτηματικά για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας – Τι λέει ψυχίατρος (Videos)

Κρήτη: Ληστής με ευαισθησία- Ομολόγησε την πράξη του 25 χρόνια μετά και επέστρεψε τα χρήματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 23:51