search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη σκορπά τον θάνατο – Το ξημέρωμα, το χωριό θα μετρά τις «πληγές» του

01.06.2021 08:38
agries-melisses-diafani-new

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα ώστε να είναι ασφαλής.

Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα κι έτσι η Ασημίνα παόρνει την απόφαση να αντιμετωπίσει μόνη τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της.

Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης. Οι τρεις αδελφές είναι στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την όποια “επίθεση”.

Το σχέδιο της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες μπαίνει σε εφαρμογή και η νύχτα αυτή στο Διαφάνι θα είναι η πιο σκοτεινή. Το ξημέρωμα το χωριό θα μετράει τις πληγές του.

Ειδήσεις σήμερα

Τηλεθέαση: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά για τον Νίκο Χατζηνικολάου

Νεκρός σε αεροπορικό δυστύχημα ο τηλεοπτικός Ταρζάν (video)

Friends Reunion: Την Τετάρτη σε ελεύθερη μετάδοση από το Star

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:12