search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:36
MENU CLOSE

Το «πείραμα» της Αστυπάλαιας: Στο νησί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

02.06.2021 09:01
astypalaia_new

Στην Αστυπάλαια μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την παρουσίαση του πρωτοποριακού περιβαλλοντικού προγράμματος που θα μετατρέψει το νησί σε «πράσινο», καθώς θα χρησιμοποιεί μόνο ηλιακή ενεργεία.

Ο πρωθυπουργός στις 15:00, θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volkswagen AG, Dr. Herbert Diess, ενώ στις 16:15, θα παραβρεθεί στην παράδοση δωρεάς υπηρεσιακών αυτοκινήτων και φορτιστών από την Volkswagen στις τοπικές αρχές (Αστυνομία, Λιμενικό).

Τέλος, στις 17:30, ο Κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα «Astypalea: smart & sustainable island Progress Report, from vision to action».

Τον πρωθυπουργό στo νησί της Αστυπάλαιας θα συνοδεύουν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ειδήσεις σήμερα

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης αίρει την προστασία της πρώτης κατοικίας

Ο «πόλεμος» των συμμοριών και το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

Πανελλαδικές και τουρισμός πονοκεφαλιάζουν την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 23:32