search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:42
MENU CLOSE

Μύκονος: Διασκέδαση, σαμπάνιες 3.000 ευρώ και στο τέλος… σουβλάκια για τον Μαχρέζ και την Γουόρντ

15.06.2021 17:54
mykonos_mahrez-new

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Ριάντ Μαχρέζ, βρίσκεται στη Μύκονο και τα σπάει μέχρι το πρωί με τη σύντροφο του Τέιλορ Γουόρντ. Το ζευγάρι διασκεδάζει κάθε βράδυ στα μπαράκια του νησιού και όταν έρθει στο κέφι ο Μαχρέζ ανοίγει και σαμπάνιες των 3.000 ευρώ για τα μάτια της φίλης του.


Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι τελείωσαν και ο Μαχρέζ πήγε με τη φίλη και την παρέα του με ιδιωτικό αεροπλάνο στο νησί. Μένουν σε μια μεγάλη βίλα στο Cavo Tagoo. Όταν τους είδαν το πρωί στην παραλία στον Πάνορμο να κάνουν μπάνιο οι λουόμενοι τα έχασαν.


Η παρέα πήγε για φαγητό και ποτά στο Principote και εκεί η Γουόρντ αλλά κυρίως οι φίλες της τα έδωσαν όλα. Οι σαμπάνια Henri Giraud άνοιγε η μία μετά την άλλη. Κι το γλέντι συνεχίστηκε και το βράδυ όπου η παρέα κατέβηκε στο Interni για φαγητό. Στη συνέχεια παρέμειναν εκεί και διασκέδαζαν μέχρι που έκλεισε το μαγαζί.

Η παρέα μέσα στο κέφι έφυγε από το μαγαζί στις 4 τα ξημερώματα. Πρώτα βέβαια πέρασαν από τα Ματογιάννια σε γνωστό σουβλατζίδικο και ο Μαχρέζ απόλαυσε το greek souvlaki στο όρθιο.

NASA: Η φωτογραφία της Αθήνας από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που μάγεψε αμερικανό αστροναύτη

Foam Roller: Τι είναι και πού χρησιμεύει έτσι ώστε να ανακουφίσουμε τον πόνο (Video)

ΗΠΑ: Πελάτης σούπερ μάρκετ σκότωσε την ταμία – Του είχε κάνει παρατήρηση γιατί δεν φόραγε μάσκα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:40