search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:26
MENU CLOSE

Μαρίνα Πατούλη: «Είμαστε σε διάσταση – Προχωράω σε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία» (Video)

16.06.2021 13:47
marina-patoyli-new

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Περιφερειάρχη Αττικής, η Μαρίνα Πατούλη μιλά για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι όλα κυλούν πολύ πιο ήρεμα, εστιάζοντας στον γιο της και την εργασία της.

«Προσωπικά είμαι σε διάσταση. Προχωράω την οικογένειά μου, τις δραστηριότητές μου… σε πολύ μεγαλύτερη ηρεμία. Υπάρχει επικοινωνία, απλά είμαστε σε διάσταση και προχωράμε.

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για επόμενο βήμα. Τώρα ο γιος μου θα πάει Β’ Λυκείου και πρέπει να βρει κι αυτός την κατεύθυνσή του, να κάνεις τις επιλογές του και ουσιαστικά να υλοποιήσω το όραμά μου, να ενώσουμε όλους τους δήμους της Ελλάδας σε ένα πολιτιστικό ψηφιακό μονοπάτι», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της όταν βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό είπε:

«Πέρασα κορωνοϊό. Ευτυχώς είχα κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, οπότε είχα τα αντισώματα και το πέρασα ανώδυνα. Τώρα είμαι μια χαρά και συνεχίζουμε».

Μαρίνα Πατούλη: Η ξενάγηση που της έμεινε αξέχαστη και η φωτογραφία με τον νέο της… φίλο! (Photo)

Γιώργος Πατούλης: Πρώτα γενέθλια χωρίς τη Μαρίνα – Η ανάρτησή του στα social media

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν είμαι αρνητής, αμελούσα το εμβόλιο λόγω φόρτου εργασίας» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15