search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Στο πλευρό των ναυτεργατών οι επιβάτες: «Δεν τα έχουμε με τους απεργούς, το νομοσχέδιο είναι σφαγείο» (video)

16.06.2021 10:21
skai

Οι πλοιοκτήτριες εταιρίες ενημέρωσαν τους επιβάτες ότι θα ταξιδέψουν κανονικά παρά την απεργία προκαλώντας χάος στο λιμάνι του Πειραιά, κατήγγειλε στον αέρα του ΣΚΑΙ μια γυναίκα που ρωτήθηκε σχετικά από τον ρεπόρτερ του σταθμού.

«Εμείς δεν τα έχουμε με τους απεργούς. Γιατί εργαζόμενοι είμαστε όλοι και το νομοσχέδιο είναι σφαγείο» ανέφερε χαρακτηριστικά η επιβάτιδα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του ρεπόρτερ αν είχε ενημερωθεί απάντησε: «Όχι, δεν είχαμε ενημερωθεί. Είχαμε πάρει τηλέφωνο, γιατί μάθαμε ότι προκηρύχθηκε απεργία στις 16, αλλά οι πλοιοκτήτριες μας λέγανε ότι τα πλοία θα ταξιδέψουν κανονικά. Εμείς δεν τα βάζουμε με τον κόσμο που κάνει απεργία, τα βάζουμε με τους πλοιοκτήτες που δε μας ενημερώνουν. Μέχρι και τελευταία στιγμή μας έλεγαν ότι θα ταξιδέψουμε».

«Κοιτάξτε, η ταλαιπωρία και το κόστος υπάρχει, γιατί δεν υπάρχουν και συγκοινωνίες σήμερα, αναγκαστικά παίρνεις κάποιο ταξί, αλλά εντάξει, τι να κάνουμε; Εμείς δεν τα έχουμε με τους απεργούς. Γιατί εργαζόμενοι είμαστε όλοι και το νομοσχέδιο είναι σφαγείο!» είπε η γυναίκα σε ζωντανή σύνδεση από το λιμάνι του Πειραιά.

Ίδια εικόνα και στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 όπου οι επιβάτες και πάλι εξέφρασαν τη στήριξη τους στους απεργούς, καταγγέλλοντας τις εταιρείες ότι δεν τους εημέρωσαν.

«Είχαμε κλείσει, η εταιρεία δεν παίρνει καμία ευθύνη. Μας είπαν ότι θα γίνει κανονικά το δρομολόγιο και είμαστε εδώ και περιμένουμε. Καλά κάνουν οι άνρθωποι και κάνουν την απεργία τους και μπράβο τους. Είμαστε εδώ, θέλουμε ενημέρωση, η εταιρεία τίποτα…» είπε χαρακτηριστικά μια ακόμη επιβάτιδα.

Απεργία ΑΔΕΔΥ: Ποιοι συμμετέχουν – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Εργασιακό νομοσχέδιο: Η ώρα των πολιτικών αρχηγών – Σήμερα η ψηφοφορία

Ανακαίνιση στο Μέγαρο Μαξίμου: Δείτε φωτογραφίες από τη νέα διακόσμηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 12:18