search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Γιώργος Πολυχρονίου: Δέχομαι αιτήματα φιλίας από γυναίκες άνω των 50 – Είχα συνηθίσει το 22, 23 ή 26 (Video)

22.06.2021 09:45
giorgos-polyxronioy-new

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου αναφερόμενος -μεταξύ άλλων- στην ηλικία του την οποία μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει.

«Μεγάλωσα φαίνεται και δεν το ξέρω» αναφέρει συγκεκριμένα, επισημαίνοντας ότι του κάνει εντύπωση που πλέον τον προσεγγίζουν γυναίκες άνω των 50. «Είχα συνηθίσει το 22-23 ή 26» τονίζει.

«Είναι τρομερό, δέχομαι αιτήματα φιλίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολλές γυναίκες, που είναι άνω των 50. Μεγάλωσα φαίνεται και δεν το ξέρω. Ας πούμε μπορεί να είμαι 67 αλλά αισθάνομαι 66. Με έχει ρίξει λίγο το lockdown. Θέλουμε ταξιδάκια, εκδρομούλες, εξόδους κι επικοινωνία.

Δεν ξέρω ποια είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία, που έχω βγει, γιατί κρύβουν και χρόνια. Σε ξεγελούν. Είχα συνηθίσει το 22-23 ή 26 και το 30 χρονών χτυπούσε καμπάνα. Τόλμησα και βγήκα μια φορά με πιο μεγάλη όταν χώρισα με την δεύτερη σύζυγό μου, Μάγκυ Χαραλαμπίδου», είπε χαρακτηριστικά ο μουσικός παραγωγός.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για #MeToo: Με ενόχλησε η ερώτηση «γιατί μίλησαν τώρα»

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η περιγραφή του αδελφού του για την ημέρα του θανάτου του

Ορλάντο Μπλουμ και Κέιτι Πέρι κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 12:43