search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:34
MENU CLOSE

Τουρκία: Σοκαριστικός ξυλοδαρμός γυναίκας από τον πρώην άνδρα της μπροστά στα μάτια του παιδιού τους (Video)

29.06.2021 15:36
xylo_turkia-new

Στην Τουρκία η γυναίκα φαίνεται ότι είναι ένα είδος ανθρώπου β κατηγορίας. Η ενδοοικογενειακή βία, και οι γυναικοκτονίες παραμένουν ένα άλυτο πρόβλημα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από ότι σε άλλες χώρες.


Καθημερινά τα δελτία ειδήσεων θα έχουν κάποια είδηση για κάποια γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της, ή ότι ο σύζυγος την έδειρε στη μέση του δρόμου και πλέον είναι τόσα πολλά τα φαινόμενα βίας ενάντια στις γυναίκες οι οποίες βιώνουν καθημερινά έναν εφιάλτη.


Το περιστατικό που θα δείτε καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε καφετέρια στην περιοχή της Μανίσα. Ένας 34χρονος άνδρας είχε βγει για να συζητήσει με την πρώην σύζυγο του αλλά μόνο αυτό δεν έκανε.
Μπροστά στα μάτια του 4 μηνών παιδιού τους που ήταν μέσα στο καρότσι, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να χτυπάει με βία το πρόσωπο της γυναίκες με ένα ποτήρι. Μάλιστα το ποτήρι κάποια στιγμή έσπασε και τότε συνέχισε να την βαράει στα πλευρά.


Ευτυχώς ο κόσμος που βρισκόταν εκεί δεν έμεινε απλός θεατής και όρμησε στον άνδρα για να τον απομακρύνει από τη γυναίκα. Ο 34χρονος σύζυγος όταν είδε ότι δεν είχε να τα βάλει με μια ανυπεράσπιστη γυναίκα αλλά με ένα πλήθος κόσμου που του ορμούσε, το έβαλε στα πόδια όπως κάνουν όλοι οι θρασύδειλοι.


Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο δράστης είχε συλληφθεί. Στην Τουρκία εκτιμάται πως από τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο του 2020, δολοφονήθηκαν από τους συζύγους τους 312 γυναίκες. Σχεδόν μια κάθε ημέρα.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο – «Θα τον σκότωνα εάν ήξερα»

Σέρρες: 30χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα και τραυμάτισε 5 παιδιά

Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:34