search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:38
MENU CLOSE

Μύκονος: Εξαρθρώθηκε σπείρα που είχε ρημάξει τις βίλες στο νησί (Photos)

01.07.2021 17:20
mykonos-new

Σπείρα «ποντικών» που στην κυριολεξία είχε ρημάξει τις βίλες στο νησί της Μυκόνου, με τουλάχιστον 39 διαρρήξεις εξάρθρωσε η αστυνομία.  Ανάμεσά τους συνελήφθη και ένας 30 χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Σύρου για άλλες κλοπές που είχε διαπράξει στo νησί των ανέμων το 2017.

Η δράση της σπείρας άρχισε τον Νοέμβριο του 2020 και η συνολική αξία των κλοπιμαίων που εντοπίστηκαν ξεπερνά τις 320.000 ευρώ. Η σπείρα ήταν επταμελής, 6 άνδρες και μια γυναίκα.

Όλα τα μέλη της σπείρας είναι Αλβανοί. Οι δράστες άρπαζαν μετρητά, τιμαλφή, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, αρώματα, φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές, τσάντες, πορτοφόλια και κινητά, τα οποία συγκέντρωναν στα σπίτια όπου διέμεναν και έπειτα τα έστελναν στην πατρίδα τους.

Μέσα στο σπίτι του 35χρονου αρχηγού της σπείρας βρέθηκε πίσω από έναν ψευδότοιχο, καλά κρυμμένο σε μασούρι μεγάλο χρηματικό ποσό. Όλοι τους οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Διαβάστε επίσης:

Τζάστιν Μπίμπερ: Διακοπές στη Μήλο – Έκανε φίλο έναν 79χρονο ψαρά (Photos)

Νεκρή εντοπίστηκε η Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου

Μαϊάμι: Ντοκουμέντο πριν την κατάρρευση του κτιρίου – Το νερό και η πισίνα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 10:38