search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:27
MENU CLOSE

Netflix: Πώς ο Ewan McGregor «αγκάλιασε» το γκέι σεξ στο «Halston»

01.07.2021 12:51
halston

Ο Ewan McGregor δεν είχε ακούσει ποτέ για τον θρυλικό σχεδιαστή μόδας Roy Halston, πριν τον υποδυθεί στη σειρά του Netflix, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε σε τίποτα.

Ο δημιουργός της σειράς Dan Minahan παρέδωσε δεκαετίες έρευνας στον McGregor, ο οποίος μελέτησε τις φωτογραφίες και το αρχειακό υλικό για να  αποδώσει μοναδικά τον ήρωά του.

Υπό την καθοδήγηση των παραγωγών του Ryan Murphy στο Netflix, μαζί με την Christine Vachon της Killer Films, το «Halston» δεν φοβάται να παρουσιάσει γκέι σεξ μέσα στα δέκα πρώτα λεπτά.

«Ο Ewan και εγώ μιλήσαμε γι ‘αυτό. Τον ρώτησα πώς νιώθει για τις ομοφυλοφιλικές σκηνές σεξ και απάντησε ότι είναι κομμάτι του χαρακτήρα του ήρωα» δήλωσε ο Minahan, όπως αναφέρει το indiewire.

Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός ήθελε να συμπεριλάβει μια σκηνή όπου ο Χάλστον συνελήφθη για προσβολή της δημοσίας αιδούς, γιατί «ψάρευε» περιστασιακό σεξ στο Σέντραλ Παρκ.

 «Δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο Χάλστον, κάτι που κατά κάποιο τρόπο νομίζω ότι ήταν φανταστικό», δήλωσε, από την πλευρά της, η Christine Vachon.

Από την αρχή της σειράς, ο Χάλστον απεικονίζεται ως μια βαθιά φιλόδοξη φιγούρα με ναρκισσιστικές και τελειομανείς τάσεις, μια περίπλοκη προσωπικότητα, με ταραχώδη καριέρα.

Και ο McGregor έπρεπε να αποδώσει τη μεταμόρφωση του Χάλστον από έναν μοναδικό σχεδιαστή καπέλων σε διεθνές fashion icon, και στη συνέχεια σε έναν έκπτωτο μύθο.

Και δε φοβήθηκε να αποδώσει απολύτως καμία από τις πλευρές του ήρωα, όπως μπορείτε να δείτε και στη σειρά, που προβάλλεται ήδη στο Netflx.

Διαβάστε επίσης:

Και η Κριστίνα Αγκιλέρα στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Αυτό είναι το πιο «χλιδάτο» σούπερ γιοτ στον πλανήτη–Αξίζει μισό δισ., έχει 39 VIP διαμερίσματα (photos/video)

Οι Ελληνίδες celebrities έβαλαν τα μαγιό τους και πήγαν στην παραλία (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:25