search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:26
MENU CLOSE

Ρέθυμνο: Φωτιά στην Πρέβελη – Φόβοι για το φοινικόδασος (Photos | Video)

07.07.2021 19:13
fotia-preveli

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή του Ρεθύμνου.

Πιο συγκεκριμένη στην περιοχή Αμμούδι κοντά στην Πρέβελη έχει ξεσπάσει πυρκαγιά, η οποία και επεκτείνεται λόγω των ισχυρών ανέμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, ωστόσο ο κίνδυνος είναι μεγάλος με συνέπεια να σπεύδουν μεγάλες δυνάμεις της πυροσβεστικής και να έχουν ενεργοποιηθεί και εναέρια μέσα, τo ρωσικό πυροσβεστικό αεροσκάφος Beriev-200 και δυο ελικόπτερα, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Απομάκρυνση κατασκηνωτών

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε  και επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος για την απομάκρυνση των κατασκηνωτών που βρίσκονται στην Πρέβελη.

Οι κατασκηνωτές μεταφέρθηκαν σε άλλη παραλία, ώστε να είναι ασφαλείς και να μην κινδυνεύσουν από την πυρκαγιά, η οποία σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής καίει σε χαμηλή βλάστηση.

Ανησυχία για το φοινικόδασος

Σύμφωνα με το cretalive.gr,  μεγάλη είναι και η ανησυχία για το φοινικόδασος που βρίσκεται στην περιοχή της Πρέβελης. Μάλιστα προκειμένου να μην ξεφύγει η κατάσταση ενεργοποιήθηκε και το ρώσικο πυροσβεστικό αεροπλάνο Μπέριεφ.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοπάρτι: Νέες εικόνες από το μπιτς μπαρ στον Άλιμο – Ίδιο σκηνικό και στο Καλλιμάρμαρο (Video)

Χαλκίδα: Νέο κορωνογλέντι σε νυχτερινό κέντρο – Απίστευτες εικόνες με πελάτες χωρίς μάσκες και αποστάσεις (Video)

Τζανάκης: Θα φτάσουμε και πάλι τα 3.000 κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 21:24