search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:05
MENU CLOSE

Λάρισα: Σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας 13χρονου που πέθανε ξαφνικά στις διακοπές του

09.07.2021 14:04
larissa new

Τραγωδία συνέβη στη Λάρισα.

Η περιπέτεια για τον 13χρονο μαθητή Θωμά Μπουχλαριώτη ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης όταν μετά από παιχνίδι στην παραλία του Πλαταμώνα όπου παραθέριζε μαζί με τους δικούς του άρχισε να παραπονιέται πως δεν αισθανόταν καλά με την κατάσταση του ολοένα και να χειροτερεύει.

Με πόνους στην κοιλιά και στην πλάτη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης. Ύστερα από μια τιτάνια προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατέληξε διασωληνωμένος στην ΜΕΘ βυθίζοντας για πάντα στο πένθος την οικογένεια του.

Οπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα το παιδί χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να το διασωληνώνουν και να προσπαθούν να το κρατήσουν στη ζωή όμως μάταια καθώς η αντίστροφη μέτρηση μόλις είχε ξεκινήσει.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να γίνουν γνωστά σήμερα μετά τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκαν στη σορό του, σύμφωνα με το thessalia news .

Οι οικογένεια του 13χρονου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τους γονείς του Ελένη και Δημήτρης να ζουν εφιαλτικές στιγμές μαζί με τις δυο μεγαλύτερες αδελφές του που αρνούνται να πιστέψουν πως θα κληθούν να τον αποχαιρετήσουν για πάντα σήμερα στις 19:00 το απόγευμα στο ιερό ναό των Αγίων Αναργύρων.

Με μια ανάρτηση στα social media η τραγική μητέρα του βρήκε το κουράγιο μετά από τα δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε να αναρτήσει μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του 13χρονου με το εξής μήνυμα: 

«Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ αγαπάω μικρέ μου».

Διαβάστε επίσης

Πού «σκόνταψε» το μέτρο του rapid test στην επιστροφή από τα νησιά

Νοσοκομείο Κατερίνης: Ασθενής κρεμάστηκε στο δωμάτιό του – Τον βρήκαν νοσηλευτές

Γκάφα ολκής για την ΕΛΑΣ: Τελικά η «κοκαΐνη» ήταν απλά στόκος!



google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 09:05