search
ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:21
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ«Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός στην Ηλιούπολη;

15.07.2021 12:49
syriza

Νέο κάλεσμα στη Νέα Δημοκρατία να διαψεύσει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι σωματέμπορας και κακοκποιητής αστυνμικός της Ηλιούπολης, είναι μέλος του κόμματος, απευθύνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «ο. Γεραπετρίτης επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας του σωματέμπορα για να δικαιολογήσει ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα, […] ενώ είχαν δοθει με non paper τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Γεραπετρίτης που πριν λίγο καιρό δήλωνε πως δεν ήθελαν να ρίξουν στα σκυλιά τον κ. Λιγνάδη, χθες επικαλέστηκε το τεκμήριο της αθωότητας του σωματέμπορα που κακοποιούσε και εξέδιδε τη 18χρονη από την Ηλιούπολη, για να δικαιολογήσει ότι ακόμα δεν έχουν δοθεί τα στοιχεία και η φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να αναγνωριστούν και από άλλα θύματα. Αυτά ισχυρίζονται χωρίς ντροπή αυτοί που έδιναν με non paper τα στοιχεία του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Την ίδια ώρα που πληθαίνουν οι πληροφορίες για κύκλωμα trafficking, στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί και το οποίο εξέδιδε και άλλες κοπέλες. 

Ο Αλέξης Τσίπρας χθες έθεσε ένα σαφές ερώτημα στη ΝΔ και κανείς δεν έχει το θάρρος να απαντήσει: Είναι μέλος της ΝΔ ο συλληφθείς αστυνομικός; Εάν όχι γιατί δεν το διαψεύδουν; 

Η απόπειρα συγκάλυψης μίας τόσο νοσηρής υπόθεσης είναι φρικτή.»

Αποκάλυψη μεγάλου κυκλώματος με πολλά θύματα​

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για τη δράση του 39χρονου αστυνομικό που κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βασάνιζε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη, έρχονται στη δημοσιότητα.

«Μου έχουν αναφέρει ότι υπήρχε κύκλωμα στο οποίο συμμετείχαν και άλλοι αστυνομικοί. Οι κοπέλες λένε ότι το ξέρουν, αλλά εγώ δεν το ξέρω» είπε μεταξύ άλλων στο Mega η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Παράλληλα προανήγγειλε καταγγελία και από άλλη γυναίκα – θύμα του αστυνομικού λέγοντας χαρακτηριστικά: «περιμένω σήμερα ανακοίνωση και από άλλη μια κοπέλα κατά του δράστη».

Διαβάστε επίσης

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες παντρεύεται – Δείτε την αναγγελία του γάμου!

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει με μαγιό στα 68 της! (Photo)

Ορέστης Τζιόβας για Άγριες Μέλισσες: «Τα χρήματα είναι άσχημα, δίνουν πενταροδεκάρες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024 09:12