search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 04:25
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Και τέταρτη καταγγελία σε βάρος του κατηγορούμενου αστυνομικού

16.07.2021 20:38
astynomikos-ilioupoli

Σε πραγματικό «τσουνάμι» τείνουν να μετατραπούν οι καταγγελίες σε βάρος του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστρωπεία σε βάρος της 19χρονης στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του πρώτου θύματος, Αντωνία Λεγάκη, υπάρχει και τέταρτη γυναίκα, η οποία καταγγέλει ότι έπεσε θύμα του αστυνομικού πριν από μερικά χρόνια και πέρασε βασανιστικά στα χέρια του.

«Ζούσε αιχμάλωτη του αστυνομικού, ο οποίος με χειριστικό τρόπο και υπό τη συνεχή απειλή όπλου την οδήγησε στην πορνεία και στη συμμετοχή σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου» σημείωσε η κ. Λεγάκη στο in.gr, προσθέτοντας πως και σε αυτή την περίπτωση ο 39χρονος αστυνομικός βίαζε και ξυλοκοπούσε την κοπέλα που κρατούσε αιχμάλωτη.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, το περιστατικό έγινε πριν από μερικά χρόνια, όταν η νεαρή γυναίκα ήταν περίπου 20 ετών. Η δικηγόρος, μάλιστα, τόνισε ότι τα όσα της αποκάλυψε η νεαρή κοπέλα έχουν γίνει γνωστά και σε άλλους συναδέλφους της, προκειμένου να είναι βέβαιο ότι θα γίνουν γνωστά στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης

Ηλιούπολη: Προφυλακιστέος και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης

Ηλιούπολη: Νέα καταγγελία κατά του αστυνομικού – «Με πολιορκούσε και με πίεζε να εκδίδομαι έναντι αμοιβής»

Ηλιούπολη: Προκαλεί στην κατάθεση του ο αστυνομικός, τα ρίχνει όλα στην 19χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19