search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:33
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Φιλιππίδης: «Το μετάλλιο το παίρνω σε 2 μήνες που θα γεννήσει η γυναίκα μου» (Video)

31.07.2021 09:39
fillipidis_kwstas

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του επί κοντώ, ωστόσο όπως επισήμανε ο Κώστας Φιλιππίδης θα πάρει το μετάλλιο σε δύο μήνες, όταν θα γεννήσει η σύζυγός του.

«Σήμερα ήταν η τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τις προηγούμενες δύο, ήμουν έκτος και έβδομος. Σήμερα κάναμε μία προσπάθεια για να είμαι στον τελικό. Θα ήταν σημαντικό για εμάς. Γενικά κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Πολλά πράγματα πήγαν ανάποδα στο κομμάτι της προετοιμασία και πέρυσι και φέτος. Δεν ήταν καθόλου εύκολα με τις καταστάσεις που περάσαμε», δήλωσε στην ΕΡΤ.

Και συνέχισε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι βρισκόμαστε εδώ και είμαστε υγιείς. Το μετάλλιο σε αυτόν τον αγώνα το αφήνω για άλλους. Να το πάρουν άλλοι. Εγώ το μετάλλιο το παίρνω σε δύο μήνες, που θα γεννήσει η γυναίκα μου. Αυτό για μένα είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Οπότε προχωράμε κάπως έτσι».

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετείχε στο Β΄ γκρουπ και με καλύτερο άλμα στα 5.50μ στη 2η προσπάθειά του (είχε υπερβεί με την πρώτη τα 5.30μ) δεν κατάφερε να περάσει τα 5.65μ και αποκλείστηκε από τον τελικό (το όριο ήταν 5.80μ). Στο σύνολο, ο Φιλιππίδης κατετάγη στην 22η θέση.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Iστορική πρόκριση Γκολομέεβ – Στον τελικό των 50 μέτρων ελεύθερο η Ελλάδα (Video)

Ολυμπιακοί αγώνες 2020: Ο προπονητής του Ντούσκου του είπε «Φύγε και γύρνα με το μετάλλιο»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εκτός μεταλλίων η Άννα Κορακάκη – 6η στα 25μ σπορ πιστόλι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:32