search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:51
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Καπότσης: «Δεν μπορούμε να το γιορτάσουμε γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο» (Video)

08.08.2021 16:07
kapotsis_polo

Μετά τον Γιάννη Φουντούλη και ο Μάριος Καπότσης συγκίνησε με τις δηλώσεις του.

Ο Ελληνας πολίστας αφιέρωσε το ασημένιο μετάλλιο στους «Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή, τους Έλληνες που αυτή την στιγμή βοηθούν τους συμπολίτες τους.

«Είμαστε ευλογημένοι. Είναι πολλά τα συναισθήματα αυτή την στιγμή. Είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Δεν μπορούμε να γιορτάσουμε με την καρδιά μας όμως γιατί στην Ελλάδα έχουμε πόλεμο. Αυτό το μετάλλιο δεν ανήκει μόνο σε εμάς. Ανήκει σε όλους τους Έλληνες. Στους Έλληνες που αγωνίζονται αυτή τη δύσκολη στιγμή, τους Έλληνες που αυτή την στιγμή βοηθούν τους συμπολίτες τους. Είναι πολλά αυτά που έχω στο μυαλό μου, τους Αντετοκούνμπο, τον κύριο Γιαννακόπουλο, τους ανθρώπους που βοηθούν όπου μπορούν. Αυτό το μετάλλιο ανήκει σε όλους τους Έλληνες, αυτό θα πει ομάδα. Ομάδα θα πει όλοι αυτοί που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο περιφερειακός άσος του Ολυμπιακού, αποδεικνύοντας ότι αυτός και οι συναθλητές του δεν είναι μόνο σπουδαίοι αθλητές αλλά και σπουδαίοι άνθρωποι.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αφιέρωσε το μετάλλιο στις προηγούμενες γενιές του πόλο που έχτισαν αυτή τη μεγάλη παράδοση. «Να πω την αλήθεια δεν το πιστεύω ακόμη. Αυτό εδώ (σ.σ έδειξε το μετάλλιο) είναι οι κόποι μίας ολόκληρης ζωής. Από τότε που ξεκίνησα να παίζω πόλο ονειρευόμουν αυτή την στιγμή. Μαμά, μπαμπά, Γιώργο, Δημήτρη, Μαρία τα καταφέραμε! Αφιερωμένο στην οικογένειά μου αλλά και στις προηγούμενες γενιές που δεν τα κατάφεραν».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αποβλήθηκε προπονήτρια γιατί έριξε… γροθιά σε άλογο! (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Κατερίνα Στεφανίδη: Τέταρτη στον τελικό του επί κοντώ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Γκάφα με τις Ουκρανές στην απονομή των μεταλλίων – Τις προσφώνησαν «Ρωσίδες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:50