search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:50
MENU CLOSE

Φωτιές: Σε διαθεσιμότητα ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ

09.08.2021 15:39
astynomia_new

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. που φέρεται να ζήτησε πολιτικό μέσο για να στείλει πυροσβεστικό όχημα στο χωριό Χώρα Γορτυνίας.

Το θέμα προέκυψε όταν ο πρόεδρος της κοινότητας Χώρας Γορτυνίας, Δημήτρης Δημητρακόπουλος μίλησε σε δημοσιογράφους του τοπικού καναλιού, υποστηρίζοντας, ότι ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας με τον οποίο επικοινώνησε για να ζητήσει τη συνδρομή πυροσβεστικού οχήματος, τον ρώτησε αν υπάρχει πολιτικό μέσο.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Σχετικά με περιστατικό στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται ανώτερος Αξιωματικός της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και αναπαράγεται σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνεται ότι, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ παράλληλα με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο εν λόγω Αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία: Με ρώτησαν αν έχω πολιτικό μέσο για να στείλουν πυροσβεστικό όχημα

Φωτιές-ΔΕΔΔΗΕ: 13.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα από τα εν εξελίξει μέτωπα

Χαρδαλιάς για Εύβοια: Η φωτιά κατευθύνεται στους παραλιακούς οικισμούς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:39