search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:51
MENU CLOSE

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν χτυπούν και μαστιγώνουν πολίτες στον δρόμο (Video)

18.08.2021 20:49
afganistan

Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα που καταγράφουν την βαρβαρότητα με την οποία δρουν οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από τη μέρα που έπεσε η χώρα στα χέρια τους.

Στην πρώτη τους συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το καθεστώς την Τρίτη και παρά το ήρεμο πρόσωπο που ήθελαν να παρουσιάσου, τα βίντεο καταγράφουν την βιαιότητα που τους διακατέχει και κάνουν το γύρο του κόσμου.

Συγκεκριμένα, οι Ταλιμπάν φαίνεται να κυκλοφορούν στους δρόμους και να χτυπούν με αυτοσχέδια ραβδιά πολίτες και περαστικούς.

Παράλληλα, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι πραγματοποιούν περιπολίες θανάτου με σκοπό να εντοπίσουν συνεργάτες των δυτικών χωρών  ή ανύπαντρες νύφες. 

Στα εν λόγω στιγμιότυπα οι πολίτες ξυλοκοπούνται δημόσια ή μαστιγώνονται με την κατηγορία ότι συμμμετείχαν σε πλιάτσικο ή λεηλασίες κατά Αφγανών πολιτών που οι Ταλιμπάν έχουν σπεύσει να υπερασπιστούν.

Διαβάστε επίσης

Εμπρησμός: Προσήχθη 13χρονος για τις φωτιές στον Θεολόγο

Κορωνοϊός: Στα 3.442 τα κρούσματα – 25 νεκροί, «εκτόξευση» διασωληνωμένων στους 282

Μεταμόρφωση: Θρασύτατη ληστεία σε τράπεζα και ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:51