search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:36
MENU CLOSE

Ευγενία Μανωλίδου: «Δε με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση» (Video)

06.09.2021 14:41
eygenia-manolidoy-new

Έπειτα από μεγάλο διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα, η Ευγενία Μανωλίδου μιλά για τη διαδρομή της στην τηλεόραση, τη μουσική αλλά και την παρ’ ολίγον απόφαση να μετακομίσει στο εξωτερικό με την οικογένειά της.

«Το κεφάλαιο τηλεόραση δεν ξέρω αν έχει κλείσει οριστικά αλλά δεν είναι μέσα στα σχέδια μου. Κάνω τόσα πράγματα που δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάτι στην τηλεόραση.

Πάντα έλεγα ότι δεν θα έκανα για πάντα τηλεόραση. Δεν ήταν ποτέ στα σχέδια μου, δεν ήταν η δουλειά μου, δεν ήταν κάτι το οποίο είχα ποτέ ονειρευτεί να ασχοληθώ. Απλά προέκυψε, το χρειαζόμουν και το έκανα.

Έμαθα πάρα πολλά πράγματα, είμαι ευγνώμων που πέρασα από αυτή την πορεία και αυτό ήταν. Δεν με χρειάζεται άλλο η τηλεόραση» τόνισε και πρόσθεσε:

«Το 2016 ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική. Κάποια στιγμή είχα κουραστεί πάρα πολύ και για να είμαι ειλικρινής ήθελα να φύγουμε και να μείνουμε στην Αμερική γιατί εκεί είχα δουλειά εγώ.

Ήθελα πάρα πολύ και προσπαθούσα να πείσω τον Άδωνι να φύγουμε. Δεν ένιωσα, όμως, απογοήτευση, απλά εδώ στην Ελλάδα κρίνουμε τελείως διαφορετικά τον καλλιτέχνη, ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά με την αξία σου» επισήμανε, μιλώντας στη μεσημεριανή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στη μουσική την οποία και σπούδασε, η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει ότι αυτό το κεφάλαιο έχει κλείσει, πια, για την ίδια.

«Η μουσική έχει σταματήσει για εμένα. Είναι κάτι το οποίο χρειάζεται την αμέριστη σου προσοχή, συγκέντρωση και δουλειά. Όταν φτάνεις στα επίπεδα που είχα φτάσει εγώ, τουλάχιστον στη συμφωνική μουσική, δεν μπορείς να μπορείς να παίξεις πιάνο δυο τρεις ώρες την ημέρα και να τελειώσει εκεί».

Διαβάστε επίσης:

Μαρίνα Πατούλη: Έκανα μια επένδυση ζωής στον Γιώργο – Πήγαν πίσω προσωπικές μου φιλοδοξίες (Video)

Ελένη Γερασιμίδου: Αποχώρησε από τη νέα σειρά του Καπουτζίδη – «Είναι πικραμένη» (Video)

Mad Clip: Φίλος του ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια – «Ούτε βιαστής ήταν ούτε κλέφτης» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 20:36