search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:43
MENU CLOSE

Αντώνης Ρέμος: «Δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στον Mad Clip, όπως και στον Παντελίδη»

06.09.2021 10:15
antonis-remos-new

Για τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, αλλά και το πρόσφατο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip μίλησε ο Αντώνης Ρέμος με τον τραγουδιστή να τονίζει ότι τόσο στον γνωστό τράπερ όσο και στον Παντελή Παντελίδη, δε δόθηκε δεύτερη ευκαιρία.

Με αυτό τον τρόπο -μεταξύ άλλων- στέλνει το δικό του μήνυμα προς τους νέους, επισημαίνοντας ότι έστω και μια φορά αμέλειας ή απροσεξίας είναι αρκετή να οδηγήσει κάποιον στον θάνατο.

«Δυστυχώς και γι’ αυτόν, όπως και πιο παλιά για το φίλο μου τον Παντελή, δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Ας το δουν αυτό τα νέα τα παιδιά ότι μπορεί να μην τους δοθεί και δεύτερη ευκαιρία. Ας δουν ότι πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί» τόνισε.

Η καραντίνα και η νέα συναυλία

«Σας ευχαριστώ που καλύπτετε την πρώτη μου συναυλία μετά από δύο χρόνια. Έχω πάρα πολύ άγχος. Η παύση που έκανα με επηρέασε πάρα πολύ , είχα κι εγώ πάρα πολλές μεταπτώσεις. Στο σπίτι δεν τραγουδούσα καθόλου. Ελπίζω η κόρη μου να μην έχει πάρει τη φωνή μου, δεν τη βλέπω να της αρέσει το τραγούδι. Πιο πολύ με το μπαλέτο της ασχολείται, είναι πολύ μικρή ακόμα, είναι 6,5 ετών», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Πιες όπως ο Μποντ… ο Τζέιμς Μποντ» (Photo | Video)

Ροζίτα Σώκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της (Photo)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μυστική «Επιχείρηση London Bridge» – Τι θα γίνει όταν πεθάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 07:41