search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:47
MENU CLOSE

ΔΕΘ 2021 – Επεισόδια: Προσαγωγές και συλλήψεις αντιεμβολιαστών (Video & Photos)

11.09.2021 22:07
epeisodia_deth-syllipsi

Σε 9 συλλήψεις για συμμετοχή στα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης. κατά τη διάρκεια της συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών, προχώρησε η Αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, ενώ έγιναν 6 προσαγωγές.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Πηγή video: thesstoday.gr

Νωρίτερα, αντιεμβολιαστές με ορμητήριο το πάρκο «Γαλλικής Φιλίας», απέναντι από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης, εκτόξευσαν πέτρες, μολότοφ και πυροτεχνήματα, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας να απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών και με τη χρήση της «Αύρας». 

Η περιοχή γύρω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ενώ, μάλιστα, μέρος πράσινου πλησίον του γνωστού «Ρολογιού» άρπαξε και φωτιά από τις μολότοφ.

Η ένταση μεταφέρθηκε μέχρι τη Νέα Παραλία, όπου οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας απάντησαν εκ νέου με χημικά, ενώ προχώρησαν και σε προσαγωγές διαδηλωτών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, τα σπασμένα κιγκλιδώματα, οι πέτρες και τα σημάδια στον δρόμο από τις ρίψεις χημικών, συνθέτουν την εικόνα στην περιοχή του δημαρχιακού Μεγάρου, λίγα μέτρα μακριά από το Βελλίδειο.

Μάλιστα, προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης ήδη βγήκε στους δρόμους για να μαζέψει τα… σπασμένα από την πορεία.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΘ 2021: Η γκάφα της ΕΡΤ3 – «Έκοψε» στον αέρα την ομιλία Μητσοτάκη

Θήβα: Νέος σεισμός τώρα 3,2 Ρίχτερ

Ισπανία: «Είναι πιο μαύρος και από το κοστούμι του» – Σάλος από το ρατσιστικό σχόλιο δημοσιογράφου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:47