search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:03
MENU CLOSE

ΔΕΘ: Όταν ο Μητσοτάκης «εμπνεύστηκε» από… Μπάιντεν και Τσίπρα

13.09.2021 17:15
mitsotakis_new

Ανάμεσα στα πολλά που ο πρωθυπουργός ανέφερε στο πλαίσιο της παρουσίας του στη ΔΕΘ ήταν και μια αποστροφή που θύμησε πολύ… Τζο Μπάιντεν.

Στην ομιλία του προς τους παραγωγικούς φορείς, το βράδυ του Σαββάτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας για τις μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης στο χώρο της εκπαίδευσης, αναφέρθηκε και στο μόνιμο «παράπονο» των εργοδοτών, ότι δεν βρίσκουν το κατάλληλο προσωπικό για τις επιχειρήσεις τους.

Ο πρωθυπουργός σημείωσε με νόημα ότι «αν σήμερα οι επιχειρήσεις απορούν, αγανακτούν για την έλλειψη προσωπικού ενώ υπάρχει ανεργία, τότε ας αυξήσουν τους μισθούς τους για να αυξηθεί και το ενδιαφέρον».

Την ίδια φράση είχε μεταχειριστεί πριν από μερικούς μήνες και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, αναφερόμενος σε αντίστοιχα φαινόμενα στη χώρα του, ενώ αποτελεί σχεδόν μόνιμη επωδό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, όταν αναφέρεται στην αγορά εργασίας.

Να και κάπου που… υπάρχει συναίνεση.

Διαβάστε επίσης

Η συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Ντάλτον επάνω στο άλογο (Video)

Στην Ελλάδα ο αρχιτέκτονας της εκλογικής νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στάνλεϊ Γκρίνμπεργκ

Αλέξης Τσίπρας: Η φωτογραφία με τους γιους του και οι ευχές για τη νέα σχολική χρονιά (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05